Sobre TdA

Després de 19 anys d’experiència, sumant una gran família de professionals i acompanyant durant aquest temps els nostres clients, podem dir que ens sentim orgullosos de contribuir a l’èxit digital del país.

Tècniques d’Avantguarda té els seus inicis a Andorra, el 2002, amb el desenvolupament a mida de software. Adaptant-nos a les necessitats que el ràpid i complex progrés demanda, hem anat incorporant noves àrees de coneixement i serveis TIC (tecnologies de la informació i de la comunicació).

D’una manera “glocal”, amb el coneixement de les particularitats del nostre país, amb el talent i una visió global internacional, oferim un servei complet de Business Consulting i serveis TIC.

A Tècniques d’Avantguarda (TdA) acompanyem els nostres clients en la millora dels seus projectes, a través de crear i gestionar serveis de qualitat i innovadors. Si la seva empresa o entitat té una visió diferent i de futur, amb ganes d’emprendre nous camins... llavors, som el seu partner tecnològic i estratègic!

Els nostres pilars

Integritat

Anteposem l’honestedat, la responsabilitat i el compromís en la cultura laboral. S’aprecia en un treball conseqüent, complet, disciplinat i autèntic, que busca la competitivitat i l’alta qualitat.

Exel·lència

Efectuem un treball conseqüent, complet, disciplinat i autèntic, que busca la competitivitat i l'alta qualitat.

Innovació

Amb constància i disciplina elaborem projectes exigents, superant obstacles i esforç; demostrant entusiasme i compromís pel treball.

Col·laboració

Construïm relacions de participació, credibilitat i respecte entre individus, jerarquia i equips, respectuosament i acceptant les diversitats, per a crear dinàmiques fluides i eficaces per a millorar la productivitat, compromesos per a un propòsit comú. Actuarem igualment amb els associats, clients i proveïdors.

Desenvolupament personal

Reconeixement de l’emocionalitat, les habilitats i la formació dels empleats que impacta en l’evolució empresarial. Creiem en la passió professional dels individus i els empoderem a avançar en les seves carreres i a tenir una saludable conciliació entre treball i vida.

Adaptabilitat

Som flexibles i àgils el que ens permet adaptar-nos de forma eficaç i ràpida a les necessitats dels nostres clients i a les noves situacions. Treballem de forma dinàmica i proactiva amb una alta capacitat de resposta. Igualment, ens adaptem a nous reptes i integrem equips de treball diversos sempre amb l’objectiu d’oferir els millors i innovadors serveis.